Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2009 10:33 - Модни престъпления
Автор: ivkapivka87 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 543 Коментари: 1 Гласове:
0



imageНякои модни тенденции би трябвало да вървят в комплект с противопоказания. Ето как да изглеждаш зашеметяващо и да се чувстваш добре!

Огромните дамски чанти
Тежките чанти, които се носят на едно рамо, причиняват постоянно напрежение в гръбначния стълб от врата чак до долната част на гърба.

Изглеждай и се чувствай страхотно На всеки 10 минути сменяй страната, от която носиш чантата си или се спри на чанта, която се носи през врата.

Дънките с ниска талия
Колкото по-стегнати са дънките ти, толкова по-голям е рискът от гъбична инфекция. Супер тесните дънки увеличават топлината и влагата около интимните ти части.

Изглеждай и се чувствай страхотно Избягвай дънки, които те пристискат около талията и интимната зона. Носи памучно бельо и ако си предразположена към гъбички, избягвай всичко, което променя вагиналната ти среда като гел-душ и други подобни.

Големите слънчеви очила
Ако след като прекараш известно време на открито, усещаш главоболие, причината най-вероятно не са слънчевите лъчи, а очилата ти. Очилата, които са толкова обемисти, че достигат чак до бузките ти, причиняват напрежение в синусите, а това води до главоболие.

Изглеждай и се чувствай страхотно Когато си купуваш аксесоари, внимавай! Напрежението от очилата трябва да пада на нослето, а не върху бузките ти.

Тежките обеци
Безспорно са красиви и искрено си признавам, че просто ги обожавам, но горчивата истина е, че големите обеци разширяват долната месеста част на ухото. Ако ушите ти са пробити, могат дори да разкъсат дупката и да ти се наложи да прибегнеш до реконструктивна хирургия. Ако си жертвала за украшенията си по-малко пари, рискът е още по-голям. Нечистият метал, използван в някои бижута, причинява възпаление, което уврежда тъканта и продупченото място се разширява.

Изглеждай и се чувствай страхотно Носи обеците си в продължение само на няколко часа – дори по-малко, ако ушите ти са пробити ниско долу. Ако забележиш секрет или коричка около пиърсинга на ухото си, ги изхвърли, независимо колко ти харесват.

Дълбоките бикини
Гащичките в стил Бриджит Джоунс наистина прибират по-отпуснатото ти коремче след обилното похапване в зимния сезон, но освен това причиняват увеличено напрежение върху стомаха, което може да допринесе за киселини и да затрудни дишането ти.

Изглеждай и се чувствай страхотно Носи ги не повече от няколко часа и избери такива, които не са прекалено стегнати. Щом си поемеш въздух, трябва да успяваш да отпуснеш стомаха си при издишане.

Супервисоките обувки
Като се има предвид, че е невъзможно да усетиш пода под тях, много по-лесно е да стъпиш на криво,  отколкото с които и да било други обувки.

Изглеждай и се чувствай страхотно Не гледай в краката си, когато ходиш, за да не изгубиш баланс. По-добре прави малки крачки. И прочети още малко за изкуството на високите токове



Тагове:   мода,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lrdistributor - На всеки 10 минути сменяй страната - ...
16.04.2009 10:38
На всеки 10 минути сменяй страната - е, да, ама като не ми е удобно да я нося на дясната страна, какво правя :) ? Иначе фактът, че е тежка, НЕ отричам!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivkapivka87
Категория: Лични дневници
Прочетен: 48112
Постинги: 39
Коментари: 32
Гласове: 157
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930